Folteltávolító és fehérítő 500ml

Vissza
A MR WASH Magic White folteltávolító-és fehérítő termék, amelyet kifejezetten fehér ruhák kezeléséhez fejlesztettünk ki. Összetételének köszönhetően minden mosóporhoz és mosógélhez adagolva kitűnően távolíthatja el a legmakacsabb foltokat, mint a fű vagy vörösborfolt. Többszöri bedörzsölés hatására még intenzívebb tisztító hatás érhető el így az olajos, zsíros szennyeződéseket is eltávolíthatja a felületről, és fehér ruháinak ragyogó fehérséget biztosíthat!

Használati tanácsok:
Mindig kövesse a textilián lévő használati utasítást! Kifejezetten csak fehér ruhán használja! Mindig meleg, max. 50°C-os vízzel használja. Használható kényes ruhákon is. Ne használja olyan termékeken, ahol a száraz mosás az előírás. Ne öntse közvetlenül fém zippzárra és kapocsra! A kezelt ruhát ne közvetlenül a napon szárítsa.

 

Használati utasítás:

Makacs foltok esetén: öntsön egy keveset közvetlenül a foltra, hagyja max 10 percig hatni, azután mossa a megszokott módon, még nedvesen.

Áztatás és kézi mosás: adagoljon 3 kupakkal /100 ml/ minden 6L vízhez a megszokott mosószere mellett. Maximum 4 órán át áztassa az oldatban a ruhát, utána kezdje meg a kézi vagy gépi mosást!

Gépi mosás: 3 kupakkal /100 ml/ öntsön a mosópor adagolóba, várja meg, míg a dobba ér, azután adagolja hozzá szokásos mosóporát és kezdje meg a mosást.