Folteltávolító és fehérítő Gél 1.5L

Vissza

A Mr Wash termékek nem tartalmaznak klórt! Speciális tisztító formulájának köszönhetően az olyan makacs szennyeződéseket sem kíméli, mint a fű és gyümölcsfoltok, de a vörösborfoltokat és az olajos, zsíros szennyeződéseket is hatékonyan eltávolíthatja a felületről. Többszöri bedörzsölés hatására még intenzívebb tisztító hatás érhető el. A Mr Wash Magic White OXIPlus Professional folteltávolító és fehérítő gél, amelyet kifejezetten fehér ruhák kezeléséhez fejlesztettünk ki és összetételének köszönhetően aktív oxigént tartalmaz, amely melegvíz hatására felszabadul, áthatol a textíliákon, majd fellazítja és eltávolíthatja még a legmakacsabb foltokat és fehér ruháinak ragyogó fehérséget biztosíthat. A hatékonyságát nagymértékben fokozhatja, ha a foltot nem hagyja teljesen beszáradni, hanem a terméket 4 napnál nem régebbi folton alkalmazza!

HASZNÁLATI UTASITÁS:

Előkezelés: Erős folt esetén öntsön belőle közvetlenül a foltra, dörzsölje bele, majd hagyja hatni 5 percig  Ne hagyja megszáradni a ruhán!  Ezután helyezze ruháit a mosógépbe, majd az alábbiak szerint kezdje meg a mosást.

Mosás: adagoljon 2 kupak gélt a mosógépbe. Ezt követően adagolja szokásos mosóporát, majd kezdje meg a mosást.

Áztatás: adagoljon egyszerűbb folt esetén két kupak, erős folt esetén 3 kupak gélt 4l max. 50°C-os vízhez. 4 órát áztasson, majd bő vízzel mossa ki.

 

HASZNÁLATI TANÁCSOK: Mindig kövesse a textílián lévő használati utasítást! Gyengébb színtartósságú anyagoknál egy kevésbé látható helyen próbálja ki a terméket. Mindig meleg, max. 50°C-os vízzel használja. Használhatja kényes ruhákra is! Ne öntse közvetlenül fém cipzárra és kapocsra! A kezelt ruhát ne közvetlenül a napon szárítsa.