Folteltávolító és fehérítő por

Vissza
 
Az új MR WASH Magic White OXIPlus FEHÉRÍTŐ ÉS FOLTTISZTÍTÓ POR egy multifunkcionális szer, amelyet kifejezetten fehér ruhák kezelésére kifejlesztettek ki. Modern összetételének és az aktív oxigénnek köszönhetően biztonságosan távolítja el a legmakacsabb foltokat is a fehér ruhákból. Megőrzi a ruhák fehérségét a sokszori mosások alkalmával. Kitűnően alkalmazhatja függönyre, fehérneműkre, zoknira és egyéb kényes textíliára. Univerzális hatóanyagai miatt használhatja pl: gyümölcs, kávé, tea, ketchup, vörösbor, sár- és fűfolt eltávolítására.
Hatékony fehérítő anyagokat tartalmaz, azért, hogy a ruha vakítóan fehér legyen. Ezt a multifunkcionális terméket használhatja:

  • -gépi mosásnál, a mosószerhez hozzáadva
  • -előkezelő oldatként
  • -előkezelő krémként, makacs, vagy beszáradt foltok eltávolítására
  • -áztatásnál, különlegesen makacs foltoknál, vagy a megsárgult, vagy megszürkült ruhák fehérítésénél.


A Mr Wash termékek nem tartalmaznak klórt! NE FELEDJE: A HIPO TARTALMÚ CLOR-OS SZEREK KIFEJEZETTEN RONCSOLJÁK A TEXTILIÁT!

HASZNÁLATI UTASITÁS:
Mosás: adagoljon 1 adagolókanállal /kb 30 gr./ Magic White OXIPlus-t a mosópor adagolóba. Makacs folt esetén adagoljon 2 adagolókanállal /kb 60 gr./. Ezt követően adagolja szokásos mosóporát, majd kezdje meg a mosást.
Előmosás: adagoljon 1 adagolókanál /kb 30 gr./ Magic White OXIPlus -t a mosógép előmosó tartályába és adagolja mosóporát a mosópor adagolóba, majd indítsa el a gépet.
Áztatás: adagoljon 1 adagolókanál /kb 30 gr./ Magic White OXIPlus -t 4l max. 50°C-os vízhez. Makacs folt esetén adagoljon 2 adagolókanállal /kb 60 gr./. Legfeljebb 6 órát áztasson, majd bő vízzel mossa ki.
Folteltávolítás oldattal: Oldjon fel 1 adagolókanál /kb 30 gr./ Magic White OXIPlus -t fél liter max. 50°C-os vízben. Az oldatot használja közvetlenül a folton. Hagyja hatni legfeljebb 30 percig, majd mossa ki.
Folteltávolítás pasztaként: Tömény Magic White OXIPlus paszta készítése: adagoljon 1 adagolókanál /kb 30 gr./ Magic White OXIPlus -t 1 adagolókanál meleg, max. 50°C-os vízhez. Az így készült pasztát finoman dörzsölje a szennyeződésre, majd hagyja állni 30 percig. Ezután tiszta vízzel távolítsa el a pasztát, majd kezdje meg a mosást.

HASZNÁLATI TANÁCSOK:
Ne használja színes anyagokhoz /használja a Mr Wash más folteltávolító termékét/! Mindig kövesse a textilián lévő használati utasítást! Mindig meleg, kb. 50°C-os vízzel használja. Ne alkalmazza a terméket bőr alapú anyagokra! Ne áztasson fém zippzáros és kapcsos szövetet!