Folteltávolító 500ml

Vissza
A MR WASH Folteltávolító összetételének köszönhetően minden mosóporhoz-és mosógélhez adagolva kitűnően eltávolíthatja a legmakacsabb foltokat, mint a fű vagy vörösborfolt. Többszöri bedörzsölés hatására még intenzívebb tisztító hatás érhető el így az olajos, zsíros szennyeződéseket is eltávolíthatja a felületről és kíméli a ruhát. Klórmentes összetételének köszönhetően nem roncsolja a textílszálakat. Színes-és fehér ruhákhoz egyaránt használhatja.

 

Használati tanácsok:
Mindig kövesse a textilián lévő használati utasítást! Kifejezetten csak fehér ruhán használja! Mindig meleg, max. 50°C-os vízzel használja. Használható kényes ruhákon is. Ne használja olyan termékeken, ahol a száraz mosás az előírás. Ne öntse közvetlenül fém zippzárra és kapocsra! A kezelt ruhát ne közvetlenül a napon szárítsa.

 

Használati utasítás:

Makacs foltok esetén: öntsön egy keveset közvetlenül a foltra, hagyja max. 10 percig hatni, azután mossa a megszokott módon, még nedvesen.

Kézi mosás: adagoljon három kupakkal (100ml) minden 5L vízhez a megszokott mosószere mellett. Ne áztassa az oldatban a ruhát, hanem kezdje meg a kézi mosást!

Gépi mosás: Három kupakkal (100ml) öntsön a  mosópor adagolóba, várja meg, míg a dobba ér, azután adagolja hozzá szokásos mosóporát, s kezdje meg a mosást!