Folteltávolító por

Vissza
 
FEHÉR ÉS SZÍNES RUHÁRA, KÁRPITRA, SZŐNYEGRE

Az új MR WASH OxiPLUS folteltávolító modern összetételének és az aktív oxigénnek köszönhetően biztonságosan távolítja el a legmakacsabb foltokat is a fehér és színes ruhákból, kárpitokból, szőnyegekből. Kitűnően alkalmazhatja függönyre, fehérneműkre, zoknira. Univerzális hatóanyagai miatt használhatja pl: gyümölcs, kávé, tea, ketchup, vörösbor, sár- és fűfolt eltávolítására.

HASZNÁLATI UTASITÁS:
Mosás: adagoljon 2 teáskanál OxiPLUS-t a mosópor adagolóba. Makacs folt esetén adagoljon 3 kanálnyit. Ezt követően adagolja szokásos mosóporát, majd kezdje meg a mosást.
Előmosás: adagoljon 2 teáskanál OxiPLUS-t a mosógép előmosó tartályába és adagolja mosóporát a mosópor adagolóba, majd indítsa el a gépet.
Áztatás: adagoljon 2 teáskanál OxiPLUS-t 4l max. 50°C-os vízhez. Makacs folt esetén adagoljon 3 kanálnyit. Színes textíliát max 1, fehér textíliát max 6 órát áztasson, majd bő vízzel mossa ki.
Folteltávolítás oldattal: Oldjon fel 1 teáskanál OxiPLUS-t fél liter max. 50°C-os vízben. Az oldatot használja közvetlenül a folton. Hagyja hatni max. 30 percig, majd mossa ki. Szőnyeg esetén itassa fel az oldatot, majd tiszta vízzel tisztítsa át a felületet.
Folteltávolítás pasztaként: Tömény OxiPLUS paszta készítése: adagoljon 1 teáskanál OxiPLUS-t 1 teáskanál meleg, max. 50°C-os vízhez. Az így készült pasztát finoman dörzsölje a szennyeződésre, majd hagyja állni 30 percig. Ezután tiszta vízzel távolítsa el a pasztát, majd kezdje meg a mosást.

HASZNÁLATI TANÁCSOK:
Mindig kövesse a textilián lévő használati utasítást! Gyengébb színtartósságú anyagoknál egy kevésbé látható helyen próbálja ki a terméket. Mindig meleg, max. 50°C-os vízzel használja. Ne alkalmazza a terméket gyapjú, bőr vagy selyem alapú anyagokra! Ne áztasson fém zippzáros és kapcsos szövetet!