Vízlágyító por

Vissza
 
Magyarországi háztartások majdnem 80 %-ban kemény a víz. Minden mosásnál a mész vízkő formájában lerakódik mosógépe fűtőszálára és egyéb alkatrészeire. Ez meghibásodásokat idézhet elő a mosógépben, csökkentve annak élettartamát és költséges javításokat eredményezve. Mindezek mellett a mész csökkenti a mosás hatásfokát is. A MR WASH GOLDSOFT vízlágyító por modern összetételének köszönhetően a mosóporhoz adagolva azonnal oldódik, ezáltal megakadályozva a vízkő lerakódását, megóvja gépét a veszélyes lerakódásoktól.

MIÉRT HASZNÁLJON MR WASH GOLDSOFT VÍZLÁGYÍTÓT?

Állítás: A MOSÓPOROK TARTALMAZNAK VÍZLÁGYÍTÓT
– Ez igaz, de csak annyit, amennyi a mosószer tökéletes oldódásához szükséges – gondoljon bele, ha elegendő vízlágyító lenne a mosóporokban, miért van különböző adagolás a mosóporokon vízkeménység szerint?! Ha használ MR WASH GOLDSOFT VÍZLÁGYÍTÓT, csak a lágyvízhez való mosószert kell adagolnia.

Állítás: OLCSÓBB EGY ÚJ FŰTŐSZÁL, MINT FOLYAMATOSAN HASZNÁLNI VÍZLÁGYÍTÓT
– Lehet, de a vízlágyító használata a mosópor árában térül meg – a háztartásokban átlagosan egy 4 kg-os mosópor 2 hónapra elég: ha csak a lágy vízhez való mennyiséget adagolja mosóporából, akkor ugyanaz a 4 kg mosópor 4 hónapra elég. Így drága mosópor esetében átlag havi 1000 Ft-ot spórolhat meg, ami 5 év alatt 60.000 Ft – ez egy új mosógép ára, úgy hogy közben nem költ szerelőre!!

A fenti két tényen felül a MR WASH GOLDSOFT vízlágyító por használata az alábbi előnyöket jelenti Önnek:
Nő mosógépe élettartama: a kemény víz miatt nem hibásodik meg
Csökken az energia felhasználás: a fűtőszálra rakódott vízkő miatt a fűtőszál lassabban melegíti fel a vizet – a hosszabb ideig tartó melegítés több áramfogyasztással jár
– Kíméli a ruhát – a kemény vízben található mészkő darabok roncsolják a textíliát – ez lágyvízben való mosáskor nem lép fel.
Környezetkímélő: a lágyvízhez csak kb fele annyi mosópor használatával szennyezi környezetét.
Spórol a vízlágyító poron: a magas áras termék ugyanazt a funkciót tölti be, Ön a magas áras termék árában a TV reklámot fizeti meg.


HASZNÁLATI UTASITÁS
A MR WASH GOLDSOFT vízlágyító port a mosószertartályba tegye:
ADAGOLÁS

  • Kemény víz esetén 1 púpozott evőkanál – kb 20 gramm
  • Nagyon kemény víz esetén 1,5 púpozott evőkanál – kb 30 gramm